Pretparkterrein gesaneerd en gesloopt


dinsdag 16 september 2008


Home          Plan Anna's Hoeve

Van donderdag 11 t/m dinsdag 16 september is het achterdeel van het voormalige pretparkterrein ontdaan van asbest. De ru´nes van het afgebrande Paviljoen waren in 2007 al gesaneerd en gesloopt, maar aan de zij- en achterkant van het terrein stonden nog steeds schuren en andere bouwwerken. In de jaren vijftig waren daar onder meer attracties zoals het Spookhuis in gevestigd.  

Bij het verwijderen van het nog aanwezige asbest moest al heel wat gesloopt worden. Waarschijnlijk volgende week maakt een sloopbedrijf korte metten met datgene wat er nu nog overeind staat. Daarna zal vrijwel niets meer terug te vinden zijn van het vroegere restaurant, pretpark, speeltuin, partycentrum en "Paviljoen de (nieuwe) Anna's Hoeve". Behalve de bomen en het historische woonhuisje uit 1844, waar natuurgebied Anna's Hoeve zijn naam aan te danken heeft, en dat bij de brand van 15 augustus 2005 gelukkig gespaard is gebleven.

 

Oud-Hollandse spellen.JPG (39746 bytes) Asbestverwijderaar.jpg (61872 bytes) Puinhoop.jpg (106835 bytes) ATT00009.JPG (260475 bytes)

Herinnering aan de jaren negentig: Oud-Hollandse spellen in Partyrestaurant Anna's Hoeve

Een asbestverwijderaar bij de vuilcontainer

Puinhoop naast container van Smink met af te voeren afval.

Ru´ne van een schuur, ontdaan van asbest

Site Meter