Terug naar Plan Anna's Hoeve

Projectkantoor "Anna's Huis" is verplaatst

vrijdag 02 april 2010

Op donderdag 1 april is de tijdelijke kantoor- en vergaderruimte "Anna's Huis" weggehaald van het parkeerterrein bij de Bergvijver. Op de foto's worden respectievelijk het middendeel en het rechterdeel van het gebouwtje het parkeerterrein af gereden, met als bestemming een plek op het terrein van de rioolwaterzuiveringsinstallatie. Het linkerdeel bleef nog even op zijn plaats maar is later op de dag ook weggehaald.

Het tijdelijke projectkantoor is half juni 2006 op het parkeerterrein neergezet. In de afgelopen jaren werd er regelmatig in vergaderd over de voortgang van Plan Anna's Hoeve, en aanvankelijk was ook ambtelijk projectleider Ruud van Gorkom van de provincie Noord-Holland er vaak te vinden. Maar in dat jaar begonnen belangrijke onderdelen van Plan Annaís Hoeve vast te lopen zodat het kantoortje steeds minder gebruikt werd. Pas enkele weken voor de raadsverkiezingen van 3 maart werd het project weer vlotgetrokken. Zoals we in de krant hebben kunnen lezen was daar een grote (financiŽle) bijdrage van de provincie voor nodig.

Op 13 oktober 2009 werd er gewerkt aan het opknappen van de buitenkant van het kantoortje. Verouderde informatie over Plan Anna's Hoeve aan de buitenkant zou gaan verdwijnen. Er werd een mooie nieuwe plasticlaag overheen geplakt. 's Ochtends vertelde de medewerker die daar aan het werk was vrijuit over wat hij allemaal nog meer ging doen. Maar 's middags was hij verdwenen, en het werk is nooit afgemaakt. Achteraf kan worden verondersteld dat die klus is ingetrokken omdat er intussen was besloten om het kantoortje naar het zuiveringsterrein te verplaatsen. Daar heeft (de buitenkant van) het gebouwtje geen functie meer voor de publieksvoorlichting. En het staat daar achter een gesloten hek, en is dus beter beschermd tegen vandalisme.

Terug naar Plan Anna's Hoeve
 


 
Home | Vereniging | Plan Anna's Hoeve | Natuur | Foto's | Diversen | Links | Contact
Freelance Web Designer