Anna’s Hoeve Koerier – mei 2021

Alweer heeft u lang moeten wachten op een volgende Koerier. Maar hier is hij dan eindelijk. En – het was het wachten waard, vinden we zelf. Natuurlijk vindt u in deze Koerier veel informatie – over alles waar het bestuur, met Danny als stuwende kracht, zich mee bezig heeft gehouden. Er zijn plannen gemaakt, er is allerlei overleg geweest, er zijn zienswijzen opgesteld – met dank aan Jelle Harder voor alle  inspanningen! En er is hard gewerkt door de bosploeg, corona of niet. Behalve informatie bevat het blad ook heel veel prachtige foto’s. Wat  een feest om door te bladeren! En als het lezen van zoveel tekst je even te veel wordt, is dat een welkome afwisseling.
Anders dan vorig jaar om deze tijd wil het nog maar niet echt lente worden. Persoonlijk vind ik dit niet zo’n ramp, op deze manier komt alles  alleen maar een beetje langzamer uit, en geniet je des te langer van de lente. Anna’s Hoeve is gewoon altijd mooi, en er is iedere dag iets te beleven voor wie er oog voor heeft. Eldertje is zo iemand, haar verhalen zijn zo aanstekelijk dat je de route zou kunnen nawandelen.
We prijzen ons gelukkig met Doortje van Dijk, die er alweer iets prachtigs van heeft gemaakt, en ik kan niet laten om haar nog maar eens te complimenteren. En: kijkt u vooral ook eens op haar website https://doortje.nl!

Namens de redactie, Elze Mulder

 

Geschreven door