Bosploeg vindt niet-bezorgde post in Anna’s Hoeve

De vrijwilligers van de bosploeg van de vereniging kijken er allang niet meer van op wanneer er in Anna’s Hoeve stapels huis-aan-huisbladen en/ of reclamedrukwerk worden gevonden, die door luie bezorgers in de bosjes zijn gemikt. Maar dat er niet bezorgde GEADRESSEERDE post wordt aangetroffen, dat was nog niet eerder vertoond.

Op woensdag 18 oktober werden in de buurt van de spoorbaan enkele van zulke stapels gevonden, met post die ergens in september bezorgd had moeten worden. Het ging in totaal om bijna 200 poststukken, keurig per straat op volgorde van huisnummers gebundeld. De post was bestemd voor de Schapenstraat, Anth. Brouwerstraat, Prins Bernhardstraat, Mgr. v.d. Weteringstraat en Kampstraat. Ruim 100 huurders van woningcorporatie De Alliantie hebben kennelijk nooit het septembernummer van het bewonersblad ontvangen, want hun exemplaren
lagen in het bos. Met andere post van meer dan twintig verschillende afzenders, waaronder Greenpeace, ABN Amro, Muziekcentrum Vredenburg en AVRO Cultuur. Allemaal organisaties die dachten goed en goedkoop uit te zijn bij postbedrijf Sandd, de grootste concurrent van voorheen PTT, nu TNT Post. De post is alsnog teruggebracht naar het Hilversumse kantoor van Sandd, en De Alliantie is ingelicht.

Geschreven door