Busbaan op 3 juni in de raadsdiscussie

Dinsdag 02 juni 2009

Zoals al in ons sitebericht van 14 mei werd aangekondigd, zal de geplande aanleg van een vrije busbaan door en langs Anna’s Hoeve op 3 juni ter sprake komen in het “Forum” en “De Discussie” van de gemeenteraad van Hilversum.

Het Forum is een informatiemarkt, die van 18.45 tot 19.30 uur wordt gehouden in de Burgerzaal van het Raadhuis. U kunt daar ook gemeenteraadsleden over de plannen aanspreken.

De Discussie (de vroegere raadscommissievergadering) vindt plaats vanaf 19.30 uur in de raadszaal. Hier kunt u beluisteren wat de raadsleden van de plannen vinden.

Hier kunt u lezen wat hier afgelopen donderdag over heeft gestaan op de gemeentepagina’s in de Gooi en Eembode.

Het is de bedoeling dat de Hilversumse gemeenteraad op woensdag 24 juni een besluit neemt over het busbaanplan.

In ons sitebericht van 14 mei stonden verscheidene koppelingen naar internetsites waar u meer over het busbaanplan kunt lezen. Kort daarna ontvingen we ook nog een persbericht van de Provincie Noord-Holland, dat samen met vele inmiddels toegevoegde reacties (helaas niet meer) gevonden kan worden via de volgende pagina van de website van de provincie: http://www.noord-holland.nl/thema/nieuws/actueel/index.asp?thema=verkeer+en+vervoer. De provincie heeft wel een nieuwe pagina aangemaakt over dit onderwerp: HOV in ’t Gooi.

Geschreven door