Fijne feestdagen en een gezond 2024!

Het jaar 2023 is bijna ten einde. Dit jaar heeft in het teken gestaan van de werkzaamheden rond de Voltooiing Groene Schakel (VGS). Door aannemer van Oostrum is er veel werk verzet. Over de uitvoering van deze werkzaamheden is regelmatig overleg gepleegd tussen de aannemer, de provincie en onze vereniging. Er zijn grondwallen aangelegd, bomen geplant en is er een vlonderpad aangelegd in de bergvijver. Bij de speelweide zijn er stapstenen (stepping stones) neergelegd.

In april 1984 is, tijdens een oprichtingsvergadering, onze vereniging ontstaan. De vereniging is op 19 juni 1984 ingeschreven bij de KvK te Hilversum. Bij akte op dertien december 1984 zijn de statuten vastgesteld en in een notariële akte vastgelegd.

Dit betekent dat onze vereniging volgend jaar 40 jaar bestaat. Op welke datum en op welke wijze en op wat voor manier wij dit heugelijke feit vorm gaan geven daarover is nog geen besluit genomen. Begin volgend jaar gaan wij als bestuur daarover met elkaar in gesprek en streven ernaar dit zo snel mogelijk aan u mee te kunnen delen.

Mochten er onder onze leden mensen zijn die een briljant idee hebben laat het ons vooral weten. Wij staan open voor elke suggestie. Bent u één van die leden, mail dan uw idee naar onze secretaris: secretaris@annashoeve.nl

TOT ZIENS IN 2024!

Geschreven door