3 maart 2019 Nieuwsbrief

Voortbestaan van onze vereniging

Vorig jaar, tijdens de algemene ledenvergadering, is het besluit om de vereniging op te heffen ingetrokken omdat er zich nieuwe bestuursleden aangemeld hadden. Door zowel Hans de Ridder als Egbert Leijdekker werd ik er laatst, als nieuwe voorzitter, op attent  gemaakt dat wij dit nooit goed hebben gecommuniceerd naar onze leden. Beter laat dan nooit, inderdaad, maar een welgemeend excuus van mij, is hier wel op zijn plaats.


Danny van Kooi

Algemene Ledenvergadering : dinsdag 23 april 2019 – aanvang  20:00 uur
In onze laatste bestuursvergadering, van dinsdag 19 februari 2019, hebben wij in gezamenlijk overleg een datum vastgesteld voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Deze vindt plaats op dinsdag 23 april 2019. Locatie St. Joseph, Minckelersstraat 71 te Hilversum. Aanvangstijd 20:00 uur. Deze datum kunt u dus alvast noteren in uw agenda.
De agenda en de notulen van de ALV van 28 maart 2018, vindt u in de volgende Anna’s Hoeve Koerier, die over een paar weken verschijnt. De financiële stukken zijn straks beschikbaar op onze website en aanwezig tijdens de jaarvergadering.

Schoonmaakactie: zaterdag 6 april 2019 – aanvang 10:00 uur
Op zaterdag 6 april a.s. is het weer zover! We maken die ochtend Anna’s Hoeve en omgeving schoon. Je bent van harte welkom om mee te komen werken en zwerfvuil op te ruimen. We verzamelen 6 april vanaf 9.45 uur op de parkeerplaats aan de Weg over Anna’s Hoeve, bij de vissteiger. Om 10 uur gaan we van start. We werken tot uiterlijk 11.45 uur, zodat we om 12 uur kunnen afronden en naar de koffietafel kunnen. Wil je eerder stoppen dan is dat uiteraard ook prima. Na afloop is er koffie/thee met wat lekkers -verzorgd door Versa Welzijn- in wijkcentrum St. Joseph.
Groeten, Martina Evers

Koerier en website
De vormgeving van de Koerier is in goede handen bij Doortje van Dijk, dat hebt u al kunnen zien aan de laatste Koerier van 2018. Doortje heeft daarnaast ook de ontwikkeling van onze nieuwe website op zich genomen. Ik wil u aanraden weer eens een bezoek te brengen aan onze website https://annashoeve.nl/ . Deze is nog wel “under construction” zoals dat heet, maar beslist al de moeite waard om te bekijken. Alles wat op de oude website stond wordt overgezet op de nieuwe. Een hele klus, die wat meer tijd in beslag neemt dan we van te voren hadden ingeschat.

Nieuwsbrief van 3 maart 2019 (klik hier voor de PDF)

Geschreven door